Çevresel Koruma Gereklerine Uyum, Kimyasal Şirketler Kötü Temiz Üretim Teknolojisine Sahip Olmak İyileştirilmeli

October 14, 2015
ASIACHEM : Çevresel Koruma Gerekliliklerine Uymak , Kimyasal Şirketler Daha Temiz Üretim Teknolojisine Gerektiren Kötü Yenileme Gerektirir

ASIACHEM'in kısa yorumu: 30 yıllık reform ve açılımın ardından kimyasal ürünler kısa arzdan yapısal kapasiteye ulaştı. Kimyasal üretimin aynı zamanda geniş, düşük katma değere sahip yönünden ince, yüksek katma değere doğru gelişmesi gerekiyor. Çevresel sorumluluğun çevresel yeni anlaşma ve ömür boyu hesap verilebilirliği temelinde, kimya şirketleri, yeni bir tamamlanma turunda sakat kalacak bir duruma getirmek için daha temiz üretim teknolojisi yükseltmeyi gerçekleştirmek zorunda kalıyorlar.

Eylül 2015'te, MEP'nin bağlı birimi olan , Jiangsu Yangnong Chemical Group Co., Ltd tarafından yasadışı depolama alanındaki tehlikeli atıkların çok miktarda rapor edilmesi için gerçek bir mektup raporu aldığını ve Jiangsu Changqing Agrochemical Co., Ltd, ciddi olarak yeraltı sularını ve içme suyu kaynaklarını kirletmek için.

<Çevre Koruma>, bu olayın Jiangsu Eyaleti, Jingjiang Şehrinde büyük bir rahatsızlığa neden olduğunu, rapor materyalinin esasen doğru olduğunu ve Jiangsu Jingjiang Çevre Koruma Ajansı'nın (EPA) şüphesiz halkın yakınını önlemek için bir kordon oluşturduğunu söyledi. Jiangsu Jingjiang EPA, numuneyi test için ilgili birime gönderdi. 11 Eylül 2015'te, test sonuçlarına dayanarak, EPA ilgili ulusal düzenlemelere göre kamu güvenlik organına devredildi.

Yangnong Chemical, tarımsal kullanım ve hijyenin iki alanını kapsayan ürün uygulamasıyla Çin'de en geniş ölçekli, en eksiksiz piretroid sanayi zincirine sahiptir ve üç ana seri ve 30'dan fazla çeşit ürün grubunu oluşturur; bunlardan arasında hijyenik böcek ilacı pazar payı Çin% 70'ini oluşturuyor. Jiangsu Changqing Agrochemical Co., Ltd 1970 yılında kurulmuş olup, herbisit, fungisit, böcek ilacı, vb ana ürün ile başta sentetik böcek öldürücü ve pestisit ara üretmek, bir devlet pestisit üretim şirketi belirlenmiştir.

Ayrıca, 25 Eylül 2015'te Huaxin International, tüm tarımsal kimya ticareti ve tarım ticaretini, 1.983 milyar CNY tutarında işlem gören Guangdong Huaxin hissedarına satmayı planladığını açıkladı. Bu ticaretin amacı, Huaxin International'ın orijinal zirai kimyasal işi sıyırarak iş dönüşümünü teşvik etmek, şirket fiyat dalgalanması, çevre koruma gibi faktörlerin yol açtığı orijinal iş performansındaki belirsizliği ortadan kaldırmak ve bu arada şirket hızlı bir şekilde finansman ve diğer işletmelerdeki dönüşüm için maddi destek sağlayacak olan fonlar, işletme dönüşümünü teşvik etmek, enerji, finans ve diğer iş geliştirme kaynakları merkezileştirmek için faydalıdır.

Çin Alkylate Teknoloji ve Pazar Konferansı 2015 , şirketlerin gelişmiş petrokimya dönüşümüne, geliştirilmesine ve teknik yeniliğe yardımcı olmak amacıyla, Shandong Eyaleti, Jinan'da 12-13 Kasım 2015 tarihleri ​​arasında çevre dostu alkillenmiş üretim teknolojilerini belirgin şekilde tartışmak üzere gerçekleştirilecek . Ayrıca, Polikarbonat Teknolojileri ve Pazar Konferansı 2015 , fosgen olmayan polikarbonat teknolojisinin yenilik ve uygulamasını belirgin bir şekilde tartışmak üzere 16-16-17 2015 yılları arasında Şanghay'da gerçekleştirilecek.

ASIACHEM, 30 yıllık reform ve açılımın ardından petrokimyasal ve kimyasal ürünlerin kısa arzdan yapısal kapasite fazlasına geçiş yaptığına inanıyor. Kimyasal üretimin aynı zamanda geniş, düşük katma değere sahip yönünden ince, yüksek katma değere doğru gelişmesi gerekiyor. Çevresel sorumluluğun çevresel yeni anlaşma ve ömür boyu hesap verilebilirliği temelinde, kimya şirketleri, yeni bir tamamlanma turunda sakat kalacak bir duruma getirmek için daha temiz üretim teknolojisi yükseltmeyi gerçekleştirmek zorunda kalıyorlar.